Team Spiritual Experience

Missie en visie

Missie
De missie van Spiritual Experience is om mensen via
zelfhealing en spirituele kennis te laten groeien. Om jouw volledige spirituele potentie te laten ontwaken en je terug te brengen in jouw oorspronkelijke goddelijke staat van liefde.

Het sjamanisme is perfect te combineren met andere spirituele stromingen waardoor jouw (gecombineerde) kennis uniek wordt. Leren wie je bent en dat met trots en liefde te dragen. Met jouw eigen kennis en praktijkervaring bent u bereidt andere mensen ook in hun spirituele pad te begeleiden.

Ons doel is om sjamanen met elkaar in verbinding te brengen en met elkaar te werken om de wereld op een positieve manier te beïnvloeden.

De Visie
De visie die Shaman Mother Mother heeft is een wereld te creëren waarin iedereen met de Bron en Moeder Aarde is verbonden. En daardoor in verbinding staat met ieders hart en de natuur, zodat iedereen in harmonie en pure liefde ervaart.

Co-Founder

Shaman Mother Mother

Mijn naam is Jeantille Spruijt. Ik ben geboren in 1970 in Nederland. Mijn biologische vader was in zijn vorig leven een Inca sjamaan (slang) en een native opperhoofd. Ik heb het sjamanen bloed via mijn voorouders ontvangen. Na een lange periode heb ik uiteindelijk mijn verantwoording als sjamaan geaccepteerd.

Mijn spirituele naam is Mother Mother. Deze naam is mij gegeven door Great Spirit. In mijn workshop vroeg iemand of ik de Moeder ben der sjamanen haha. Ik zei: Nee, daar ben ik nog veel te klein voor. Mijn naam komt voort uit één van mijn vorige levens als sjamaan. Ik werd toen namelijk moeder genoemd en hedendaags word ik weer moeder genoemd.Ik werkte vroeger met oude heilige tradities en waar ik mij nu mee bezig hou zijn voornamelijk nieuwe tradities. Dus Moeder Moeder zijn oude tradities gecombineerd met nieuwe tradities.

Alles wat ik spiritueel heb geleerd heb ik via 4 sjamanen spirits geleerd. De sjamanen spirits vertegenwoordigen ieder een eigen sjamanen stroming. De eerste stroming is de medicijnvrouw/shaman spirit Havik - Adelaar, die vertegenwoordigt het Afrikaanse sjamanisme. De tweede sjamanen spirit is  Tijger- Adelaar en die staat voor het Siberische sjamanisme. De derde sjamaan Wolf- Adelaar representeert het Amerikaan Native sjamanisme. De laatste stroming is de sjamaan Slang, dit symboliseerd het Zuid Amerikaanse sjamanisme. Dit is de reden dat ik mij niet tot 1 specifieke stroming mag voormeren. Mijn taak is om al deze stromingen bij elkaar te brengen.

Mijn krachtdieren zijn White Eagle, Feniks en Slang. Samen met de White Eagle werk ik voornamelijk op het gebied van bescherming. De Feniks is voor het vechten tegen het duister. De slang wordt ingezet op het gebied van healing en werken met plant medicijn. Ik heb sinds kort, van mijn Indische overgrootmoeder van mijn moeders kant, kennis verkregen over drakenkracht. Door mijzelf door te blijven ontwikkelen ben ik ook een drakenhoedster geworden. De Draken spirits zijn één van de oudste spirits op aarde en in het universum. Zij zijn de beschermers van Moeder Aarde en werken aan de eenheid van de aarde. Het is een ongelofelijke eer om met hen samen te mogen werken. 

Als ik mij met jou verbind dan zal ik je altijd spiritueel beschermen en onvoorwaardelijk van je houden.

Co-Founder

Ryan Pijloo

Ik wil graag beginnen dat ik het hartstikke leuk vindt dat je interesse heb in ons team en de activiteiten waarmee wij anderen mensen helpen.

Ik ben Ryan en ben geboren in Amsterdam op mei 1998. Ik vind het leuk om mensen te kunnen begeleiden en assisteren in hun persoonlijke (spirituele) doelen. Om een onderdeel te mogen uitmaken van Spiritual Experience is echt een enorme eer voor mij. Ik ben echt heel dankbaar dat ik samen met mijn moeder deze ervaring mag meemaken en samen zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Daarnaast vind ik het ook echt heel leuk om gezamenlijk een grote community op te bouwen. Het samen brengen van mensen doet mij heel veel energie en dat maalt mij gelukkig in het leven. Ik merk dat de members binnen onze tribe heel veel positieve energie geven en ontvangen, waardoor de wereld steeds een stukje mooier wordt.

Ik ben heel blij met wat wij allemaal neerzetten om mensen de spirituele groei aan te bieden die ze verdienen. Daarom vind ik dat de combinatie van (online) opleiding, evenementen, ceremonies, bijeenkomsten en verkoop van producten ons de gelegenheid biedt om iedereen, op elk spiritueel vlak, te kunnen helpen en begeleiden.

Let Love Rule!

Wat is sjamanisme?

De verbinding tussen de Bron en Moeder Aarde
Het sjamanistische pad betekent sterk verbonden zijn met de (goddelijke) Bron, het Universum en Moeder Aarde. De sjamaan ziet de mensheid als sterrenwezens, die naar Moeder Aarde zijn gestuurd om energie vanuit de bron te delen met elk organisme op Aarde. Alles op Moeder Aarde heeft zijn eigen energieveld en zijn eigen bewustzijn. De sjamaan werkt voornamelijk met de hartenergie. Hij is zich bewust van elk energieniveau en bewustzijn. Hij creëert krachtvelden tijdens een ceremonie om de meest efficiënte en effectieve healing te bevorderen. De sjamaan heeft een natuurlijke kracht om meerdere energieën met elkaar te verbinden.


Meerdere vormen van sjamanisme
De sjamaan zal altijd gehoor geven aan degenen in nood en zal onvoorwaardelijk liefde en energie delen. Over de hele wereld zijn er sjamanen op de aarde gezet. Men kent het Siberische, Native Amerikaanse, Afrikaanse, Australische, Polynesische, Aziatische en Zuid Amerikaanse sjamanisme. Er zijn dus verschillende stromingen, maar uiteindelijk hebben alle sjamanen samen één taak en één doel. De verbinding zijn tussen het buitenaardse en het aardse leven. Zij hebben als taak de verbinding in stand te houden. En om Moeder Aarde te voorzien van zuivere goddelijke energie.


Zelfhealend vemogen
Wij zullen de mensen stimuleren om met energie te werken en gebruik te maken van het zelfhelende vermogen. Het kan namelijk voorkomen dat bij een negatieve en/of onprettige ervaring uit het verleden je enorm geëmotioneerd kan raken en dit niet zelfstandig kan verwerken. Als dit zich ontwikkelt in je auraveld dan zal dit uiteindelijk kunnen leiden tot een fysieke en emotionele blokkade. Hierdoor raakt je lichaam in een verdedigingspositie wat zich kan blijven afspelen in verschillende situaties. Dit zal net zo lang afspelen totdat je de emotie kan loslaten en de blokkade weghaalt. Met behulp van heling geeft de sjamaan u de kans om bepaalde emoties onder controle te houden en te kunnen verwerken door middel van healing op drie niveaus: spiritueel, cognitief en fysiek.

De sjamaan zal op zoek gaan naar de pijn die jij ervaart. Hij die ziet en hij die weet, voelt wat er zich heeft afgespeeld in het verleden of vorig leven. Dit zal door middel van een spirituele zoektocht plaatsvinden. Vervolgens wordt het onderwerp besproken zodat er mentale rust ontstaat. Als laatst wordt er gewerkt met zelfheling om je fysiek er weer bovenop te laten komen. Als dit proces wordt doorlopen zullen de chakra's weer gaan stromen met energie. Het doel wat wij hier mee willen bereiken is dat iedereen zelfstandig healing kan toepassen, zodat iedereen gelukkiger in het leven kan staan.


De paranormale gaves van de sjamaan.
De sjamaan is een ziener, helder wetend, helderziend, helderhorend, helder ruikend en helder voelend. Hij maakt optimaal gebruik van zijn paranormale gaven. Hij zal altijd gebruik maken van zijn intuïtie en zal dit dagelijks blijven trainen om zijn eigen niveau te verhogen. Je zal merken dat als je in het bijzijn van een sjamaan bent je een extra goddelijke energiekracht voelt. De sjamaan krijgt ook visioenen om in de toekomst te kijken. Dit wordt in sommige volkeren als heilig gezien (Native Amerikanen).


Hoe wordt je dan sjamaan?
Je kan op drie manieren een sjamaan worden. Het kan zo zijn dat je geen sjamaan bent maar wel het sjamanistische pad bewandelt. De eerste optie is als je familie sjamanen bloed bezit en het wordt doorgegeven via je voorouders. Het kan ook voorkomen dat je sjamanenbloed hebt uit je vorige leven en je dit tot uiting kan brengen. Maar ook al heb je sjamanen bloed, kan dit alleen tot uiting komen als je de verantwoording accepteert. Op dat moment word je ingewijd door een sjamaan(en) of door sjamanen spirits. De tweede manier is als meerdere sjamanen jou als sjamaan (h)erkennen in jouw specifieke kracht. De inwijding wordt dan gehouden door middel van een sacred ceremonie. De derde manier is als Great Spirit jou als uitverkoren aanwijst en je door meerdere sjamanenspirits wordt opgeleid en ingewijd.


Het geloof in de Onsterfelijkheid
Een sjamaan kan door gebruik te maken van trance technieken tussen verschillende dimensies reizen. Dit kan door het gebruik van een sjamanendrum, ratel en schelpenarmband. De sjamaan kan zich in deze reis binden aan andere personen (spirits), beschermspirits en zijn/haar voorouders. Dit wordt gedaan voor bescherming en healing. Vaak wordt de sjamaan gevraagd om een sterfgeval te begeleiden tijdens zijn reis naar het hiernamaals. De sjamanen geloven in onsterfelijkheid en dat jouw energie elke keer opnieuw reïncarneert. Daarom zijn de sjamanen niet bang voor de dood en zien zij het leven als een grote les. Zij ronden deze les af en gaan naar het volgend leven met een nieuw bewustzijnsniveau.


De communicatie met spirits
De sjamaan communiceert met allerlei verschillende soorten spirits. Het maakt hem niet uit of dat levende of overledene spirits zijn, want voor hem is alles energie. Om informatie op te vragen kan de sjamaan communiceren met spirits van mens en dier, planten en stenen. Daarnaast staat hij in connectie met alles om hem heen. Wij communiceren zelfs met spirits die wij als buitenaards zien en dus ook een andere energie met zich meedraagt.


De sjamaan met zijn krachtdier
Om beschermt te kunnen (trance)reizen heeft de sjamaan meerderen beschermspirits bij zich. Dat kunnen onder andere sjamanen spirits, specifieke gidsen, engelen of buitenaardse wezens zijn. De sjamaan heeft krachtdieren waarmee hij samenwerkt. De verbinding met de krachtdieren is een verbinding voor altijd. Het moment dat de sjamaan zijn krachtdieren ontmoet en hiermee een transformatie ondergaat is een heilig moment.


De “sjamaan bij naam”
Als de sjamaan puur en zuiver is zal hij altijd zijn verantwoording nemen voor het welzijn van zijn community. De “sjamanen bij naam” draagt alleen de titel voor zijn eigen gewin/status en draagt geen verantwoordelijkheid met zich mee. Daarin herken je het verschil tussen een echte sjamaan en een sjamaan bij naam. De echte sjamaan zal jou altijd in je spirituele kracht zetten en je altijd blijven beschermen. De echte sjamaan hecht meer waarde aan jouw spirituele groei en welzijn dan aan macht of geld.


De sjamanen krijgers
Buiten dat sjamanen geweldige healers zijn, is hun taak veel breder dan dat. Sommige sjamanen hebben een extra taak zoals de sjamanen krijgers. Dit zijn de meest moedige sjamanen die er zijn op Moeder Aarde. Zij hebben de taak om balans te creëren tussen negatieve en positieve energieën. Zij zullen daar waar het nodig is de energie herstellen, neutraliseren of activeren.  Ook zullen zei als het moet een gevecht aangaan met negatieve energieën, aangezien er zich in elke dimensie goede en slechte energieën bevinden. Net als dag en nacht & ying en yang. Het ene mag het andere niet overheersen. Bestaan er ook slechte sjamanen? Ja, zeker. Zij gaan voor het bezitten van jouw energie en van jouw ziel. Het is verstandig om vooraf goed onderzoek te doen naar de sjamaan wie je wilt gaat bezoeken.