Behandelingen

Binnen Spiritual Experience worden diverse behandelingen aangeboden die gericht zijn op het bevorderen van spirituele heling en zelfontdekking. Onze professionele beoefenaars zorgen voor een helende omgeving waarin zowel de geest als het lichaam worden verzorgd. Een van onze kernbehandelingen zijn readings, waarbij uw aura wordt gereinigd en uw ziel wordt bevrijd van zware energieën. Tijdens een spirituele reading gaat onze ervaren "Shaman Mother Mother" nog dieper in op uw levenspad, verleden, heden en toekomst. Ze biedt begeleiding en oplossingen voor persoonlijke groei en kan zelfs contact maken met overleden dierbaren om boodschappen door te geven.

Mother Mother leest de rook van de salie en geeft altijd een spirituele boodschap. Met de Readings word er nog dieper ingegaan op wat er allemaal op je pad lag het verleden, ligt het heden en gaat komen de toekomst. Ze geeft altijd door waar je de grootste groei kan maken of oplossingen voor je probleem.

Ook maakt ze connectie met overledenen, die vaak ook een boodschap door willen geven. Bij de Healings wordt er dieper ingegaan op oud zeer, blokkades, trauma's, karmische stukken. Samen gaan we in Healing, ik leer je zelfheling zodat je niet afhankelijk wordt van de behandeling, maar dat je de heling thuis zelf gaat toepassen. Zodra je deze heling kunt toepassen kan je het bij alles toepassen.

Je hebt verschillende soorten healingen: Zelfhealing, Chakra healing en Soul healing. Bij de Ceremonies wordt er gewerkt met een krachtveld en meerdere spirits. Het is een soort viering, healing en spiritueel groeien van de ziel. De goddelijke energie werkt op alle energetische lagen door en stemt je in de juiste hogere frequenties af. Er zijn verschillende ceremonies met verschillende doeleinden.  

Onze healings zijn ontworpen om diep te graven en oude wonden, blokkades en trauma's aan te pakken. We geloven in het empoweren van onze cliënten, zodat ze zelfhelende vaardigheden kunnen ontwikkelen en niet afhankelijk worden van externe behandelingen. Dit omvat verschillende soorten healingen, zoals een Chakra Healing, waarbij uw chakra's worden gereinigd, uitgelijnd en geactiveerd met behulp van pendels, salie en klankschalen.

Soorten behandelingen

Healings

Shaman Mother Mother zal je altijd leren hoe je het zelf helend vermogen kunt activeren. Bij de chakra healing worden je chakra's doorgemeten met een pendel, gereinigd met salie en ingewijd met een veer. Dan wordt de chakra's leeg
gehaald en alle blokkades worden weggehaald. Er worden chakra stenen op de chakra's gelegd en daarna worden de chakra's geactiveerd en uitgelijnd. Ook
wordt de klankschaal ingezet om de frequentie van de chakra's te stimuleren.

Readings

De readings beginnen altijd met het reinigen van de aura. Het is heel
belangrijk om je aura regelmatig te laten reinigen van zware energieën en bescherming op je energetisch veld te ontvangen. Tijdens het smudgen wordt de salie rook gelezen en connectie gemaakt met Great Spirit. Dan comunniceren de
beschermspirits en geven ze de boodschappen door. Vaak laten spirits zich zien of maken zich kenbaar. Als het smudgen is gedaan gaan we verder met de Orakel
kaarten. Ook heb je de mogelijkheid een foto van een dierbare laten lezen of contact met overledenen te hebben.

Ouder kind behandeling

Shaman Mother Mother beleeft altijd de meest magische momenten met een ouder kind behandeling. Omdat het kind intuïtief en spiritueel zich mag uitspreken tot de ouder. Zowel de ouder als Shaman Mother Mother zijn soms diep geraakt door de wijze woorden van de kinderen. Waardoor meer begrip, healing en samenwerking wordt gestimuleerd.

Huisreiniging

Wij geloven erin dat het essentieel is om uw woonomgeving zowel fysiek als spiritueel schoon te houden. We verwijderen zware energieën, negatieve entiteiten en spirituele poorten die ongewenste invloeden in uw huis kunnen brengen. Het is dan
verstandig om het ook spiritueel te reinigen van zware energieën, identiteiten en/of zelfs poorten.

Onze benadering omvat altijd eerst communicatie met eventuele aanwezige geesten om te bepalen of er samenwerking mogelijk is of dat de spirit begeleiding nodig heeft naar het licht.

Soms blijft de spirit van de vorige bewoner in het huis hangen. Of er zijn spirits van de nieuwe bewoner aanwezig die lastig zijn.

Het reinigen van een huis is niet zonder risico, daarom zijn de prijzen voor een huis reiniging verschillend dan bijvoorbeeld een reading.

Prijzen

€75 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€75 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€75 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€350 - €500 per huisreiniging
120 minuten

Excl. reiskosten

Bent u klaar voor uw reis naar zelfontdekking en innerlijke balans?

Bij Spiritual Experience staan we klaar om u te verwelkomen in een wereld van spirituele heling en groei, waar liefde leidt. Of het nu gaat om spirituele readings, healings, ceremonies of huisreinigingen, we zijn hier om u te begeleiden op uw reis naar zelfontdekking en innerlijke balans.

Neem vandaag nog contact met ons op om een spirituele reading te ervaren en de deur te openen naar een dieper begrip van uzelf en uw levenspad. U kunt ons whatsappen op 06-42313447 of een bericht sturen via de contactpagina.

Samen kunnen we de kracht van spirituele reading benutten om uw spirituele reis te verlichten en te verrijken.