Behandelingen

Binnen Spiritual Experience worden diverse behandelingen aangeboden die gericht zijn op het bevorderen van spirituele heling en zelfontdekking. Onze professionele beoefenaars zorgen voor een helende omgeving waarin zowel de geest als het lichaam worden verzorgd. Een van onze kernbehandelingen zijn readings, waarbij uw aura wordt gereinigd en uw ziel wordt bevrijd van zware energieën. Tijdens een spirituele reading gaat onze ervaren "Shaman Mother Mother" nog dieper in op uw levenspad, verleden, heden en toekomst. Ze biedt begeleiding en oplossingen voor persoonlijke groei en kan zelfs contact maken met overleden dierbaren om boodschappen door te geven.

Mother Mother leest de rook van de salie en geeft altijd een spirituele boodschap. Met de Readings word er nog dieper ingegaan op wat er allemaal op je pad lag het verleden, ligt het heden en gaat komen de toekomst. Ze geeft altijd door waar je de grootste groei kan maken of oplossingen voor je probleem.

Ook maakt ze connectie met overledenen, die vaak ook een boodschap door willen geven. Bij de Healings wordt er dieper ingegaan op oud zeer, blokkades, trauma's, karmische stukken. Samen gaan we in Healing, ik leer je zelfheling zodat je niet afhankelijk wordt van de behandeling, maar dat je de heling thuis zelf gaat toepassen. Zodra je deze heling kunt toepassen kan je het bij alles toepassen.

Je hebt verschillende soorten healingen: Zelfhealing, Chakra healing en Soul healing. Bij de Ceremonies wordt er gewerkt met een krachtveld en meerdere spirits. Het is een soort viering, healing en spiritueel groeien van de ziel. De goddelijke energie werkt op alle energetische lagen door en stemt je in de juiste hogere frequenties af. Er zijn verschillende ceremonies met verschillende doeleinden.  

Onze healings zijn ontworpen om diep te graven en oude wonden, blokkades en trauma's aan te pakken. We geloven in het empoweren van onze cliënten, zodat ze zelfhelende vaardigheden kunnen ontwikkelen en niet afhankelijk worden van externe behandelingen. Dit omvat verschillende soorten healingen, zoals een Chakra Healing, waarbij uw chakra's worden gereinigd, uitgelijnd en geactiveerd met behulp van pendels, salie en klankschalen.

Intake gesprek (10 min)
Het intakegesprek vormt het startpunt van onze samenwerking naar welzijn en heling. Tijdens dit belangrijke moment nodigen we je uit om met ons in gesprek te gaan, zodat we elkaar kunnen leren kennen, je behoeften en doelen kunnen begrijpen, en een afspraak kunnen inplannen wanneer het voor jou uitkomt.

Tijdens het gesprek zullen we vragen stellen om een dieper inzicht te krijgen in jouw situatie, achtergrond en behoeften. We moedigen je aan om openhartig te zijn en alles te delen wat voor jou relevant is. Ons doel is om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin je je gehoord en begrepen voelt, en waarin we samen kunnen werken aan het vinden van de beste manieren om jou te ondersteunen.

Tijdens het intakegesprek zullen we ook informatie verstrekken over onze benaderingen, technieken en tarieven, zodat je volledig geïnformeerd bent over wat je kunt verwachten van onze helende sessies.

Het intakegesprek is een waardevolle gelegenheid voor ons om elkaar te leren kennen en een sterke basis te leggen voor onze samenwerking. We kijken ernaar uit om je te spreken, naar je te luisteren en je te ondersteunen op je pad naar spirituele ontwikkeling.

Spirituele Healing

Healing (& Online)
Samen activeren en versterken we jouw innerlijke helingskracht. Onze benadering is gebaseerd op onze bewezen techniek die je zullen helpen om jezelf te helen en je welzijn te bevorderen.

Tijdens de sessie zullen we helende technieken gebruiken die gericht zijn op het loslaten van blokkades, het herstellen van balans en het bevorderen van genezing op alle niveaus van je wezen. Dit omvat het werken met energiecentra zoals de chakra's, het gebruik van visualisatie en ademhalingstechnieken, en het aanroepen van genezende krachten uit het universum.

Terwijl we samen door dit helende proces gaan, zullen we je begeleiden en je leren hoe je deze technieken zelf kunt toepassen. We geloven in het empoweren van jou om je eigen helingsreis voort te zetten, zelfs na de sessie. We zullen je laten zien hoe je jezelf kunt ondersteunen en hoe je je eigen energie kunt herstellen wanneer dat nodig is.

Naarmate de sessie vordert, zul je merken hoe je steeds meer in contact komt met je innerlijke helingskracht. Je zult leren hoe je blokkades kunt identificeren en loslaten, hoe je je energie kunt versterken en hoe je een staat van welzijn en balans kunt bereiken, zowel fysiek als emotioneel. Onze helende sessie is niet alleen een moment van genezing, maar ook een kans voor jou om te groeien, te leren en jezelf te empoweren.

Chakra Healing
Tijdens een Chakra Healing sessie worden je chakra's eerst zorgvuldig doorgemeten met behulp van een pendel, een instrument dat gevoelig is voor subtiele energieën. Vervolgens worden ze gereinigd met de zuiverende rook van salie en ingewijd met de delicate aanraking van een veer, wat een eeuwenoude sjamanistische praktijk is om spirituele reinheid te bevorderen.

Daarna wordt er gewerkt aan het loslaten van spanningen en blokkades die zich hebben opgehoopt in je chakra's. Door middel van energetische technieken worden deze blokkades opgespoord en weggenomen, waardoor de natuurlijke stroom van energie in je lichaam hersteld wordt.

Om de helende kracht van de chakra's te versterken, worden er speciale chakra stenen op de corresponderende energiecentra geplaatst. Deze stenen zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun unieke energetische eigenschappen die kunnen bijdragen aan het balanceren en harmoniseren van de chakra's.

Ten slotte wordt de klankschaal ingezet om de frequentie van de chakra's te stimuleren en hun helende kracht te versterken. Het geluid en de trillingen van de klankschaal resoneren door je lichaam en helpen om de energie in beweging te brengen, waardoor je je verder kunt openstellen voor genezing en transformatie.

Na een Chakra Healing sessie voelen veel mensen zich diep ontspannen, gebalanceerd en verfrist. Het is een krachtige ervaring die niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele en spirituele aspecten van je welzijn aanraakt. Bij Shaman Mother Mother staan we klaar om je te begeleiden op je reis naar innerlijke genezing en groei.

Spirituele Readingen

Een spirituele reading is een krachtige ervaring die je de mogelijkheid biedt om dieper inzicht te krijgen in verschillende aspecten van je leven en jezelf. Tijdens een spirituele reading wordt er gebruik gemaakt van diverse methoden en technieken om verbinding te maken met het spirituele rijk en boodschappen te ontvangen die relevant zijn voor jouw persoonlijke groei en welzijn.

Wij zullen je begeleiden door het gehele proces. We beginnen met het reinigen van je aura. Dit proces helpt om zware energieën los te laten en je energetisch veld te beschermen, waardoor je een helderder en gebalanceerder pad kunt bewandelen. Je gaat meer in je eigen kracht staan en zal er een betere connectie gemaakt kunnen worden met de bron en jouw beschermsprits.

Na de reiniging wordt er contact gemaakt met het spirituele rijk, waarbij beschermspirits en gidsen worden opgeroepen om boodschappen door te geven. Deze boodschappen kunnen in verschillende vormen komen, zoals intuïtieve inzichten, gevoelsmatige informatie, of zelfs directe communicatie. Ook kan er contact worden gemaakt met overleden kennissen om een speciale boodschap aan je door te geven. 

Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van verschillende tools, zoals Orakel kaarten, om extra inzicht en begeleiding te bieden. Deze kaarten functioneren als een brug tussen het fysieke en spirituele, en bieden waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij het navigeren door uitdagingen en het vinden van richting in je leven.

Een spirituele reading is meer dan alleen een moment van inzicht; het is een kans om te groeien, te leren en te transformeren. Het opent de deur naar diepere lagen van bewustzijn en biedt een helderder perspectief op je levenspad.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden op specifieke vragen, begeleiding bij belangrijke beslissingen, of gewoon behoefte hebt aan een spirituele ontwikkeling, een spirituele reading kan een waardevolle en verrijkende ervaring zijn.

Spirituele Huisreiniging

Bij ons geloven we in het belang van het handhaven van een gezonde en harmonieuze woonomgeving, zowel fysiek als spiritueel. We begrijpen dat negatieve energieën, entiteiten en spirituele verstoringen ongewenste invloeden kunnen hebben op uw huis en uw welzijn. Daarom bieden we een speciale service aan om uw huis zowel fysiek als spiritueel schoon te maken en te beschermen.

Onze benadering begint altijd met het communiceren met eventuele aanwezige geesten in uw huis. We willen begrijpen of er samenwerking mogelijk is of dat de spirituele aanwezigheid begeleiding nodig heeft naar het licht. Soms kan het zijn dat de geest van een vorige bewoner in uw huis blijft hangen, of dat er spirits van de nieuwe bewoner aanwezig zijn die problemen veroorzaken.

Het reinigen van een huis is een zorgvuldig proces dat niet zonder risico is. Daarom worden de prijzen voor een huisreiniging anders beoordeeld dan bijvoorbeeld voor een spirituele reading. We nemen de tijd om uw huis grondig te reinigen en te beschermen tegen negatieve energieën en spirituele verstoringen, zodat u zich veilig en geborgen kunt voelen in uw eigen huis.

Wij nemen grondig de tijd om te beoordelen of uw huis nog te helpen is door middel van reiniging, of dat het misschien verstandiger is om te overwegen om te verhuizen naar een andere woonplek. In sommige gevallen kan een huis zo zwaar beladen zijn met negatieve energieën dat het de veiligheid en het welzijn van de bewoners in gevaar brengt. We begrijpen de ernst van deze situaties en nemen ze uiterst serieus.

Onze ervaren beoefenaars zullen uw huis grondig onderzoeken om de aard en de omvang van de spirituele problemen te beoordelen. Als we concluderen dat uw huis nog te helpen is, zullen we ons uiterste best doen om het te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden. We zullen verschillende methoden en technieken toepassen om uw huis te zuiveren en een veilige en harmonieuze omgeving te creëren waarin u comfortabel kunt wonen.

Echter, in sommige gevallen kan het zo zijn dat de negatieve energieën te diepgeworteld zijn of dat de situatie te ernstig is om effectief te kunnen reinigen. In deze gevallen kunnen we adviseren om te overwegen om te verhuizen naar een andere woonplek waar u zich veiliger en geborgen kunt voelen. Ons primaire doel is altijd om uw welzijn te waarborgen en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.

Als het gaat om het reinigen van uw huidige huis of om het adviseren over andere opties, we staan altijd klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen voor uzelf en uw gezin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een consult.

Bent u klaar voor uw reis naar zelfontdekking en innerlijke balans?

Bij Spiritual Experience staan we klaar om u te verwelkomen in een wereld van spirituele heling en groei, waar liefde leidt. Of het nu gaat om spirituele readings, healings, ceremonies of huisreinigingen, we zijn hier om u te begeleiden op uw reis naar zelfontdekking en innerlijke balans.

Neem vandaag nog contact met ons op om een spirituele reading te ervaren en de deur te openen naar een dieper begrip van uzelf en uw levenspad. U kunt ons whatsappen op 06-42313447 of een bericht sturen via de contactpagina.

Samen kunnen we de kracht van spirituele reading benutten om uw spirituele reis te verlichten en te verrijken.