Aankomend Mini-Festival

Spiritual Experience Festival (31 & 01) - 09 - 2024

De eerste editie van het spiritual experience Festival zal op 31 & 01 September plaatsvinden in het sportcentrum Ookmeer (Amsterdam). Het wordt de grootste spirituele beurs van Amsterdam en zeker de meest liefdevolste van heel Nederland.

Om 11:00 beginnen wij met de opening drumcirkel ceremonie. Wij kregen bij de vorige edities hier zoveel complimenten over dat wij het zeker nog een keer doen!

De twee zalen zijn te betreden van 12:00 t/m 18:00, op beide weekend dagen. Voel je vrij om elk moment op de dag langs te komen en maak er een dagje uit van met al je vrienden en/of familie. Ontmoet andere spirituele mensen die dezelfde interesses als jij hebben.

Bij binnenkomst ontvangt u deze editie natuurlijk weer een liefdevolle edelsteen. De eerste paar bezoekers ontvangen van ons ook een goodie bag, dus wees er snel bij!

Onze standhouders zijn geselecteerd op hun kwaliteit en op hun liefdevolle hart. Het evenement staat in het teken van eenheid en liefde. Bij ons vorig evenement gaf iedereen aan dat er een fijne, rustgevende en liefdevolle energie te voelen was.

Algemene informatie

Spiritual Experience is uw toegewijde gids naar een wereld van spirituele verrijking en transformatie. Onze missie is om mensen te verbinden met hun innerlijke zelf, genezing te bevorderen en spirituele groei te faciliteren

Alles staat in het teken van eenheid en liefde. Op het evenement hebben wij een verdeling gemaakt tussen verkoop-, behandel en consult standhouders. De verkoopstands hebben een heel groot (verschillend) assortiment wat te maken heeft met alternatieve geneeswijze. De behandelaars bieden specifieke geneesmethodes aan waar zij zich jarenlang in hebben verdiept. De consult stands zijn er om u meer inzicht te geven over de verschillende vragen die je graag beantwoordt wil hebben.

Het evenement bevindt zich binnen in de sporthal, atletiek hal, vergaderruimte (2x) en kantine (horecagelegenheid binnen en buiten). De standhouders die een reading of behandeling geven mogen €1 per minuut vragen, met een maximum van een 1 uur (€60).

Naast ons jaarlijkse festival streven we ernaar om gedurende het jaar drie spirituele evenementen/beurzen te organiseren die een breed scala aan mogelijkheden bieden voor spirituele groei en genezing. Onze evenementen zijn als een spirituele bijeenkomst waar u de gelegenheid heeft om te genieten van diverse activiteiten, waaronder:

  • Allerlei stands met spirituele producten, boeken, edelstenen, eigen designs, portretten en wierook om uw spirituele reis te ondersteunen
  • Behandelingen en readings om persoonlijke genezing en inzicht te bevorderen
  • Ceremonies die diepgaande transformatie mogelijk maken
  • Inspirerende workshops en lezingen om uw kennis te vergroten
  • Gratis smudge-rituelen om uw aura te reinigen
  • Een hartverwarmende openingsceremonie met speciale gasten, meestal inheemse personen, die hun wijsheid en cultuur delen 

1e editie

Een geweldig evenement die werd gehouden in het dorpshuis van Zwanenburg.

Smudging

Gratis je Aura laten Reinigen

Het vrijwilligers team staat klaar om jouw aura helemaal te reinigen. En als ze een boodschap door krijgen, geven ze die ook door.

Aura reiniging of smudgen genoemd. Is het reinigen van de aura doormiddel van salie te branden en in de aura met een veer de zware negatieve energie weg te halen.

De vrijwilligers herkent u aan de buizerd veren in hun haar. Het zijn voornamelijk oud studenten van de Opleiding Sjamanistisch Therapeut die hun liefde en healing vanuit hun hart geven.

Ceremonie Programma

Ceremonies

Ervaar de openingsceremonie voor standhouders en bezoekers die gratis toegankelijk is. Dit is de gift die shaman Mother Mother jouw die dag mee wil geven. Let Love Rule en je hart verbonden is met ieder die aanwezig is. Inlinemend staan met de goddelijke bron en moeder aarde.
Dit is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Wij bieden ceremonies aan wat wordt ondersteund door een medicijnwiel dat is gebouwd door een echte sjamaan (Shaman Mother Mother). Tijdens deze ceremonies zul je de energie voelen van het krachtwiel en van de mensen die dit begeleiden. De kosten voor een ceremonie is €19,99 p.p. terwijl dit normaal gesproken kan oplopen tot €50+, een super deal dus!

Wil je jouw plek alvast reserveren? Bestel dan één van de hieronder aangegeven activiteiten.

Workshop Programma

Er zijn zoveel verschillende leuke activiteiten die wij zullen gaan aanbieden. Deze workshops hebben te maken met spiritualiteit en vermaak. De kosten zijn €14,99 om deel te mogen nemen aan de workshop. Er worden nog extra kosten berekend voor de materiaalkosten. Iedereen kan zich opgeven hiervoor totdat de plekken vol zitten.

Wil je jouw plek alvast reserveren? Bestel dan één van de hieronder aangegeven activiteiten.

Lezing Programma

Wij geven, net zoals de vorige edities, weer gratis lezingen over het spiritualisme. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kennis kan opdoen zonder dat dit ten koste gaat van iedereen zijn portemonnee. Je krijgt informatie over allerlei verschillende onderwerpen die in het spirituele & paranormale wereld aanbod komen.

Wil je jouw plek alvast reserveren? Bestel dan één van de hieronder aangegeven (gratis) activiteiten.

Contact Us

Bij Spiritual Experience is ons doel om een veilige ruimte te bieden voor traumaverwerking, lichtwerkers, paragnosten, heksen, sjamanen en iedereen die op zoek is naar spirituele groei en genezing.

Onze evenementen en het spiritueel festival zijn plekken waar u de energie van liefde en spirituele verbinding kunt voelen, en waar u de kans krijgt om te groeien en te bloeien. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze spirituele reis en te ervaren hoe liefde heerst op onze evenementen en het jaarlijkse festival. Of u nu een ervaren spirituele zoeker bent of net begint aan uw reis, bij ons bent u van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u ons een whatsapp sturen via 06-42313447