Aankomend evenement in het Sportcentrum Ookmeer

Spiritual Experience Event 5e editie (31 aug & 01 sep) - 2024

Zet 25 en 26 mei alvast in je agenda, want dan vindt de vijfde editie van het Spiritual Experience Event plaats in het sportcentrum Ookmeer, Amsterdam. Het wordt niet zomaar een spirituele beurs, maar de grootste en meest liefdevolle van heel Nederland!

Om 10:00 uur trappen we af met een spetterende openingsceremonie. Samen met de standhouders en bezoekers creëren we een vibe van onvoorwaardelijke liefde. Trommel of muziekinstrument in de aanslag, want aan het einde van de ceremonie gaan we los met muziek maken. En geloof ons, de complimenten die we hierover krijgen zijn echt hartverwarmend, dus dat feestje gaan we zeker nog eens vieren!

De twee zalen zijn open van 11:00 tot 17:00 uur, beide weekenddagen. Kom langs wanneer je maar wilt en maak er een gezellig dagje uit van met je vrienden en familie. Wie weet ontmoet je wel gelijkgestemde zielen die net zo into spiritualiteit zijn als jij!

Bij binnenkomst krijg je natuurlijk weer een liefdevolle edelsteen. En de eerste paar honderd bezoekers? Die gaan naar huis met een te gekke goodie bag. Dus wees er snel bij, want op = op!

Onze standhouders zijn met liefde geselecteerd op kwaliteit en passie. Het hele evenement staat in het teken van eenheid en liefde. Vorige keer was de energie gewoonweg magisch, en dat belooft deze editie niet anders te zijn!

En oja, onderaan de pagina hebben we nog een leuke verrassing voor je: een winactie waar je gratis aan mee kunt doen! Wie weet win jij wel een prijs die jouw ervaring van het evenement naar een hoger niveau tilt. Dus waar wacht je nog op? Join the fun!

Algemene informatie

Spiritual Experience is jouw gids naar een wereld van spirituele verrijking en transformatie. Onze missie? Jou helpen verbinden met je innerlijke zelf, genezing bevorderen, en spirituele groei stimuleren. Alles draait om eenheid en liefde.

Op het evenement hebben we een fijne indeling gemaakt: verkoopstands, behandelstands, en consultstands. Bij de verkoopstands vind je een breed en divers assortiment dat te maken heeft met alternatieve geneeswijzen. De behandelaars bieden specifieke geneesmethode aan waarin zij jarenlang gespecialiseerd zijn. Bij de consultstands kun je terecht voor inzicht en antwoorden op jouw vragen. De standhouders geven duidelijk aan welke prijzen en tijden aan hun diensten verbonden zijn.

Het evenement vindt plaats in een mooie sporthal, atletiekhal, vergaderruimtes, en kantine (met horecagelegenheid binnen en buiten). Onze evenementen zijn als een spirituele bijeenkomst waar je kunt genieten van diverse activiteiten, waaronder:

- Behandelingen en readings om persoonlijke genezing en inzicht te bevorderen

- Ceremonies die diepgaande transformatie mogelijk maken

- Inspirerende workshops en lezingen om uw kennis te vergroten

- Gratis smudge-rituelen om uw aura te reinigen

- Een hartverwarmende openingsceremonie met speciale gasten, meestal inheemse personen, die hun wijsheid en cultuur delen

- Stands met spirituele producten, boeken, edelstenen, eigen designs, portretten, wierook om uw spirituele reis te ondersteunen en nog veel meer!

5e Editie

Het wordt een geweldig feestje waar iedereen kan genieten van spiritualiteit, ceremonies, workshops en nog veel meer.

Sta open om je te verbinden met anderen en echte liefde te ervaren. Laat je inspireren door alle nieuwe kennis en ervaringen die je kan opdoen.

Het allerbelangrijkste is dat je lekker geniet en je eigen spirituele reis gaat ontdekken.

Smudging

Gratis je Aura laten Reinigen

Welkom bij ons geweldige vrijwilligersteam, klaar om je aura een opfrisbeurt te geven! En wist je dat we zelfs boodschappen doorgeven als we die oppikken?

Aura reiniging, ook bekend als smudging, is een oude techniek waarbij we salie branden en met een veer zware negatieve energie uit je aura verwijderen.

Houd er wel rekening mee dat bezoekers met een ceremonieticket voorrang krijgen, omdat zij altijd gereinigd de ceremonieruimte moeten betreden. Anders kunnen ze te laat komen, wat wij willen voorkomen.

Natuurlijk willen we dat iedereen deze prachtige ervaring kan beleven! Want laten we eerlijk zijn, iedereen verdient het om meer in het licht te staan en te genieten van die positieve, liefdevolle energie. Dus laten we samen werken om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om zich gereinigd en stralend te voelen!

Ceremonie Programma

Beleef de waardevolle openingsceremonie, gratis toegankelijk voor iedereen. Dit is ons cadeautje aan jou op deze speciale dag! Het gaat erom dat je gaat verbinden met iedereen om je heen waardoor we een geweldige eenheid worden. Voel de kracht van de goddelijke bron en Moeder Aarde. Dit is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Onze ceremonies worden ondersteund door een medicijnwiel, gebouwd door een echte sjamaan (Shaman Grandmother: Mother Mother). Tijdens deze ceremonies voel je de energie van het krachtwiel en de mensen die het begeleiden. En het beste? Een ceremonie kost slechts €19,99 per persoon, terwijl dit normaal meer dan €50 kan zijn. Een geweldige deal dus!

Voordat je de ceremoniële ruimte betreedt, zorg dat je gesmudgd bent. Bezoekers die een ceremonie hebben gekocht, krijgen voorrang op andere bezoekers. Door je te laten reinigen, toon je respect voor de heilige ruimte, en kom je "schoon" binnen. Wat wij erg waarderen.

Wil je je plek alvast reserveren? Bestel dan èèn van de onderstaande activiteiten.

Soon

Soon

Soon

Workshop Programma

Er zijn zoveel leuke activiteiten die we gaan aanbieden! Onze workshops combineren spiritualiteit en plezier op de beste manier. Voor slechts €14,99 kun je meedoen aan een workshop. Er worden nog wel extra kosten berekend voor de materiaalkosten, maar het is elke cent waard. Iedereen kan zich inschrijven totdat de plekken vol zitten, dus wees er snel bij!

Van meditatiesessies tot creatieve workshops, er is voor ieder wat wils. Of je nu je innerlijke zen wilt vinden, meer wilt leren over kristallen, of gewoon een geweldige tijd wilt hebben met gelijkgestemden, wij hebben iets voor jou.

Wil je zeker zijn van je plekje? Reserveer dan nu een van de onderstaande activiteiten. Mis het niet, het wordt een onvergetelijke ervaring!

Soon

Soon

Soon

Gratis Lezing Programma

We hebben goed nieuws voor je! Net zoals bij de vorige edities bieden we weer gratis lezingen over spiritualiteit aan. Want laten we eerlijk zijn, leren en groeien zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar het spirituele rijkdom of een doorgewinterde spirituele zoeker die op zoek is naar nieuwe inzichten, onze lezingen hebben voor ieder wat wils. Van kennis over tarotkaarten tot de wereld van 5D, we dekken allemaal de onderwerpen die je interesse kunnen wekken in de spirituele en paranormale wereld.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer snel jouw plekje voor een van de onderstaande (gratis) activiteiten. En wie weet, misschien vind je wel de inspiratie waar je naar op zoek bent!

Soon

Soon

Soon

Elke week een nieuwe update

Standhouders Line-Up

Consultanten

Chiquita Stolting - Spiritual4u - website

Max Nieuwenhuis - Sjamaan
White wolf - Website

Hans Rietveld - Hans - Website

May Koenders - Avé Anahata - Website

Querine van Emmerik - QDLD - Website

Romanie Spierts -Wolftaenzerin- Website

Bianca Boot-Bos - Nurture Nature - Website

Maria Peen - White Spirit Spiritual Healing Centre Healing - Website

Valerie Cornet - Your sunshine - Website

Ramsay van Rhijn - terug naar je gevoel - website

Navayo Leeuwin - Navayo- Website

Lisa van Heeren - LearnToLoveYourself Coaching - Website

Paul Kramer - Pakraspirit -Website

Carla CM-Carla C. website

francine meulenbroeks-MY WAY - website

Guido Jonker-Sacred Flames- Website

Sarita Rosa Allen- van wijk- Inca website

Brigitte Topman-Spirits of website

Ivy Leeflang-Ivyhandanalyse- website

Astrid Ownby van den Berg-Gun-Je-Zelf 2.0- Website

Adinda Bentz-De Magie van Tarot en Astrologie-website

Or gindi- Moonglow Amsterdam - website

Judith Lumbela-Missie Mentor- website

Marna Amelo-Marna Amelo-website

Dulari Biharie - website

Gita Basant -Numerologie- website

Gerrit Verweij - schrijver Coache- website

Tugba Toebs- Turkse koffiedik kijken - website

Boris Drost - Naxao OU- website

Frank Jongen - Faster EFT Practitioner - website

Martin van der Zalm - Soudmindbody Consultancy Europe - Website

Juana Meurs - De wijze weg/ tarot Juana- website

Edwin Willemse-praktijk message from heaven- website

Casandra La Cruz - I am I Soulcoaching - Website

Behandelaars

Lesley Piccardt - Black Crow Dakota - website

Annette Kloosterboer - praktijk Annette Kloosterboer - Website

Nathasja Gootjes - Helderheid
Coaching en Training - Website

Sanne Croese - Body and Soul by Sanne - Website

Alex Korengevel - alex massage breda - Website

Ivy Sadhoe- sjamanistische behandelingen- website

Veronica Werdler-Jara-My Being Healthy- website

Li Chan- LiSunrise- website

Ellen Oosterom-Strelingen van de Ziel- Website

Erna Leenaars - Enervision - website

Paige Visser-Mijn Cirkel-website

Sabrina Bouhadji- Mind to Love- website

Desiree Tas- Bars body proces - website

Jay Heller- JayMas- website

Verkopers

Kim Waret - Kim's Orgonites enzo - Website

Marianne van der
Mast-Verduin - The Native Dutch Clan - Website

Sandra te Hennepe - Wellness 4Us Energetix - Website

Anne Haesevoets - Twinkel@home - Website

Roxanna Knaap - Roxanna Varinia - website

Anton Vd werf - Earth Magic - website

Charlotte Van luling - Charly’s Stone carvings and more - Website

Monica de Bruin - 4 Ever Health
& Beauty - Website

Hadewijch Gerlof - Itss-Creation - website

Jurgen Jansen - De lachende boedha - Website

Fawzia Mokkum - Aurynhealing- Website

Manon van der Kooi - Nonie2012 - Website

Roy Daenen - CBD-R - Website

Nancy Rook- Nance4u- website

Esther van Schie - Zachte Engelen Kracht - website

Ellen Richardson-Stoltenborg-5 Elementen, Chakra & Fengshui shop (Bridges Services)- website

Chantal De Bruin -Freyja Gems - website

Monique Koebrugge-The Crystal Connector - website

Karin Vink - Kirima Spiritual Healing - website

Gezina Sarradj-Oost- Gezina's Power Pockets -website

Robert Heiwegen - Touch of Source - website

Zahira Marchena-Arihaz For You- Website

Roberto Lopez- akeber- website

Ceremonies:

Nathasja gootjes - website

Sanne Croese - website

Chris Andeweg- website

Romanie Spierts- website

Hadewijch Gerlof- website

Yacquline Mijnssen- website

Workshops:

Romanie Spiers Samen met Querine van Emmerik - website

Paul Kramer- website

Judith Lumbela - website

Sabrina Bouhadji - website

Lezing:

Hans Rietveld - website

Astrid Ownby van den Berg - website

Sarita Rosa Allen- van wijk - website

Gerrit Verweij - website

Contact Us

Bij Spiritual Experience is ons doel om een veilige ruimte te bieden voor traumaverwerking, lichtwerkers, paragnosten, heksen, sjamanen en iedereen die op zoek is naar spirituele groei en genezing.

Onze evenementen en het spiritueel festival zijn plekken waar u de energie van liefde en spirituele verbinding kunt voelen, en waar u de kans krijgt om te groeien en te bloeien. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze spirituele reis en te ervaren hoe liefde heerst op onze evenementen en het jaarlijkse festival. Of u nu een ervaren spirituele zoeker bent of net begint aan uw reis, bij ons bent u van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u ons een whatsapp sturen via 06-42313447