Let Love Rule Family

Een Liefdevolle Spirituele Community

Hartelijk welkom bij onze groeiende en liefdevolle spirituele familie! Jij bent de essentie van wat onze community zo bijzonder maakt. We nodigen je uit om niet alleen deel uit te maken van ons evenement, maar om deel te worden van een warme, hechte familie die gedreven wordt door liefde, begrip en spirituele verbondenheid.

Door deel uit te maken van onze community, krijg je de kans om diepgaand in contact te komen met gelijkgestemde zielen die jouw passie voor spiritualiteit delen. We streven ernaar niet alleen een gemeenschap te zijn, maar een spirituele familie. Samen delen we niet alleen onze kennis, maar ook onze persoonlijke reizen en successen. Bij ons is jouw succes ons succes. We moedigen samenwerking aan en streven naar een liefdevolle omgeving waarin we allemaal kunnen groeien en samenwerken.

Doe mee met onze spirituele evenementen en bijeenkomsten, waar je de kans krijgt om persoonlijk in contact te komen met de community. Leer elkaar kennen, deel ervaringen en bouw blijvende connecties. Ons online platform is een ruimte waar je dagelijks kunt communiceren, ideeën kunt delen en betrokken kunt raken bij interessante discussies. Het is een online ontmoetingsplaats waar spirituele eenheid tot leven komt. Samen kunnen we meer bereiken en een blijvende impact hebben op de wereld.

Wij willen je graag uitnodigen voor onze bijzondere community omdat we elkaar willen steunen, (spiritueel) beschermen en samen willen groeien op ieders spirituele pad in deze moeilijke tijd. Bij ons draait het om het delen van liefdevolle energie en ervoor zorgen dat iedereen deze energie kan oppikken. We hebben allerlei soorten mensen in onze community, van lichtwerkers tot paragnosten, van sjamanen tot mediums, en van beginners tot experts. Wij zijn dus een aardig diverse community en daardoor kunnen we veel van elkaar leren. Het is een geweldige manier om verschillende aspecten van spiritualiteit te ontdekken, te respecteren en te begrijpen. Samen vormen we een hechte familie en verspreiden we positieve energie!

Voordelen van onze Golden membership!

 • Toegang Let Love Rule community (basis)
 • Gezellige bijeenkomsten
 • Spirituele muziek collectie
 • Blijf up-to-date over evenementen en activiteiten
 • 5% korting op onze online winkel (nog niet actief, wel binnenkort)
 • 10% korting op onze spirituele evenementen

Wat haal je allemaal uit het gold pakket?

Voor een super laag bedrag kan je actief meedoen in de community. Je kan enkele chats bekijken en gezellig mee praten. Daarnaast kan je ons volgen en bekijken welke evenementen wij allemaal zullen organiseren. Ook krijg je lekkere korting op onze wedstore en op het liefdevolle evenement. Het is dus zeker een aanrader om gewoon binnen te stappen en gezellig met de community energie mee te gaan!

Ontzettend mooie voordelen Diamond pakket

 • Toegang Let Love Rule community (premium)
 • Toegang tot de Opleiding tot Spiritueel Sjamanistisch Coach (dripping)
 • Toegang tot de Podcast Spiritueel Leven
 • Toegang tot de Begeleide healings
 • Toegang tot de Spirituele muziek collectie
 • Gezellige bijeenkomsten (gratis)
 • 10% korting op onze online winkel (nog niet actief, wel binnenkort)
 • 25% korting op onze spirituele evenementen

Welke voordelen heb je allemaal met het Diamond pakket?

Dit pakket is eigenlijk te gek voor woorden! Je krijgt van ons een spirituele opleiding tot Spiritueel Sjamanistisch Coach (t.w.v. €1049,99) helemaal gratis bij het Diamond pakket (lessen worden dagelijks vrijgegeven).

Daarnaast kan je al onze podcast video's zien waar wij allemaal verschillende soorten richtingen binnen spiritualiteit bespreken zodat je heel veel kan leren. Ook heb je volledig toegang tot de chats waarbij er een wereld voor je open gaat hoeveel gelijkgestemden er zijn, die allemaal geïnteresseerd zijn in spiritualiteit.

Om even tot totale ontspanning te komen kan je meedoen met onze begeleide healing sessies. Je krijgt natuurlijk nog een super lekkere korting op onze webwinkel en evenementen. Dit is een aanbieding die nog nooit is laten zien en zeker een aanrader is om te schaffen, al zeggen we het zelf!

Ongelofelijke voordelen van het Platinum membership

 • Toegang Let Love Rule community (premium)
 • Toegang tot de Opleiding tot Spiritueel Sjamanistisch Coach (direct)
 • Toegang tot de "Exclusive Healing Gatherings" bijeenkomsten
 • Toegang tot de Podcast Spiritueel Leven
 • Toegang tot de Spirituele muziek collectie
 • 1 gratis ceremonie, healing en reading per kwartaal
 • 1 gratis wekelijkse groep-coaching per maand
 • Chakra T-shirt Spiritual Experience (nog niet beschikbaar, wel binnenkort)
 • 20% korting op onze online winkel (nog niet actief, wel binnenkort)
 • 50% korting op onze spirituele evenementen + 1 entreekaartje

Waarom heb jij het ultieme Platinum pakket nodig?

Ben je echt een fanatiekeling in spiritualiteit en wil je echte spirituele ontwaking ervaren? Dan is het platinum pakket echt iets voor jou. De opleiding tot spiritueel sjamanistisch coach kan je direct in 1 keer helemaal bekijken zonder dat de lessen dagelijks worden vrijgegeven. Je krijgt eenmaal per kwartaal een gratis ceremonie (t.w.v. €100).

Dat niet alleen, maar je ontvangt ook een gratis healing of reading per maand (t.w.v. €75). Natuurlijk geven wij jou ook een wekelijkse groep-coaching call, waardoor je enorm kunt ontwikkelen tijdens de opleiding of inzichten geven over jouw persoonlijke spirituele reis (t.w.v. €100).

Je komt op exclusieve healing bijeenkomsten, die alleen voor onze platinum leden zijn. Hier wordt je ondergedompeld in allerlei workshops, ceremonies en natuurlijk lekker eten en drinken. Dit bijeenkomst heeft een waarde wat niet uit te drukken is in geld, maar alleen maar enorme spirituele groei.

Daarnaast krijg je van ons een speciale Chakra T-shirt van Spiritual Experience t.w.v. €30. Natuurlijk krijg je van ons ook een super grote korting op onze website waardoor je al enorm kan besparen op spirituele spullen. Als laatst ontvang je 50% korting op al onze spirituele evenementen en kan je een vriend/vriendin gratis meenemen.

Dat is een pakket wat eigenlijk te gek is dat wij dit aanbieden maar wij willen iedereen zoveel mogelijk helpen op hun spirituele reis. Probeer het uit en zie dat wij echt ons best doen om iedereen spiritueel te laten groeien, ontwaken en de liefdevolste spirituele community zijn!

Google Reviews

Marilva Lepelblad

Zondag 18/2/2024 heb ik een magische reis gemaakt tijdens de Condor en Eagle ceremonie ( voel de kracht van harmonie en vrede) van sjamaan Jeantille op de spiritdays in Zaandam. Sjamaan Jeantille begeleid je liefdevol door deze helende reis dmv haar eigen ervaringen openhartig te delen. Het voelde als thuiskomen bij jezelf.
Wil je deze ervaring ook eens meemaken? www.spiritual experience.nl 🦅

Willy Bakker

Hele leuke workshop van Jeantille over 'ontdek je paranormale gaven' gehad op de spirituele beurs, tof georganiseerd. Voor ieder wat wils!

Marianne van den Berg

Het was weer liefdevol en begon al buiten met de zon. Ik heb er van genoten en weer energie. Al mijn chakra’s zijn weer schoon, dankzij de Drumhealing, wat een lieverds zijn dat en iedereen, die er was 🙏🙏🙏

Monique Van Bodengraven

Mooie locatie waar een mooie warme en liefdevolle Spirituele beurs werd georganiseerd op 27 augustus 2022. Ik heb mij nog nooit zo welkom en liefdevol als standhouder (Mental Coach Monique ) gevoeld als bij deze organisatie Shaman Mother Mother. Mooie lieve andere standhouders en mooie liefdevolle mensen die deze beurs kwamen bezoeken. Op naar de volgende editie waar ik (hopelijk) weer mag staan met een boodschap van je krachtdier of huisdier!

FAQ

Wat is de Let Love Rule Community?

Wij hebben een online platform waar mensen zich kunnen aanmelden. Hierbij kom je automatisch in de Let Love Rule Family.

Met onze verschillende abonnementen kan je kiezen wat je allemaal op dit online platform wilt. Denk hierbij aan volledige toegang tot alle chats (spirituele onderwerpen), onze podcast, de opleiding tot spiritueel sjamanistisch coach, muziek collectie, bijeenkomsten, evenementen, en ga zo maar door.

Het is dus zeker de moeite waard wat je per membership kunt bereiken in onze community.

Klik hier voor meer informatie

Natuurlijk is het niet alleen maar online. Wij willen elkaar zien en echt connectie met elkaar maken. Elkaar knuffels geven en echt even connectie maken is voor ons mega belangrijk.

Daarom organiseren wij bijeenkomsten voor onze community leden. Ook hebben wij de evenementen waar iedereen naar toe kan. En plannen we ceremonies en workshops waar je altijd bij aan kan sluiten.

Zo blijven we online maar ook offline met elkaar in contact.

Waar kan ik mij aanmelden voor deze liefdevolle community

Het beste is als u naar de pagina gaat waar alle informatie nogmaals wordt verduidelijkt. Hierdoor weet u precies welk memberhsip het beste bij je past en gemakkelijk kan instappen in de familie!

Klik hier voor meer informatie

Wat ontvang je allemaal als je bij de community aansluit?

Basis tarief,

Zodat iedereen zich spiritueel kan ontwikkelen en kan joinen

 • Toegang tot de Let Love - Rule community (basis)
 • Spirituele Muziek Collectie
 • Gezellige bijeenkomsten
 • Blijf up-to-date over gezellige evenementen en leerzame activiteiten
 • 5% korting op onze online winkel (binnenkort actief)
 • 10% korting op het Spiritual Experience Event

€1.11,- per maand
€3.33,- per kwartaal
€11.11,- per jaar

Voordeel tarief,

En je krijgt de Opleiding tot Spiritueel Sjamanistisch Coach t.w.v. €1000 erbij

 • Alle voordelen van Gold membership
 • Toegang tot de Let Love Rule community (premium)
 • Toegang tot de Opleiding tot Spiritueel Sjamanistisch Coach (dripping)
 • Toegang tot de Podcast Spiritual Experience
 • Toegang tot de Begeleide Healings
 • 10% korting op onze online winkel (binnenkort actief)
 • 25% korting op het Spiritual Experience Event

€11.11,- per maand
€33.33,- per kwartaal
€111.11,- per jaar

Premium tarief,

Voor de echte fanatiekelingen die gaan om spiritueel ontwaken.

 • Alle voordelen van Diamond
 • Toegang tot de Opleiding tot Spiritueel Sjamanistisch Coach (direct)
 • 1 gratis ceremonie healing en reading per kwartaal
 • 1 gratis wekelijkse online groepscoaching gesprek
 • Toegang tot de Exclusieve Healing Gathering
 • Chakra T-shirt Spiritual Experience (binnenkort beschikbaar)
 • 20% korting op onze online winkel (binnenkort actief)
 • 50% korting op het Spiritual Experience Event

€111.11,- per maand
€333.33,- per kwartaal
€1111.11,- per jaar

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Hierbij kan je de algemene voorwaarden lezen die wij hebben opgesteld voor alle memberships.

Wij hebben namelijk alles openbaarlijk zodat je precies weet wat je te verwachten staat. Zo kom je nooit voor onverwachte dingen te staan.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Meest voorkomende problemen

Soms komt het voor dat het niet lukt om een account aan te maken. Dit kan komen door verschillende problemen.

1: het ingevoerde email adres is niet goed of bestaat niet. Check altijd je email dubbel.

2: refresh de pagina, het kan zo zijn dat er hierdoor een fout ontstaat. Je

3: je kan ook alle info op je safari extensies verwijderen.

Aangezien wij aangesloten zijn bij Huddle kan het zo zijn dat je ergens anders een huddle account hebt aangemaakt.

Helaas is het zo dat het met elkaar verbonden is en je hierdoor geen wachtwoord kan maken omdat je er (eigenlijk) al 1 hebt. Hoe verhelp je dit probleem?

1: Download de huddle heb. Vul je email adress in en klik op wachtwoord vergeten. Nu kan je via de mail een nieuwe wachtwoord aanmaken en vervolgens kan je inloggen op onze community.

2: Chat met Huddle via https://www.thehuddle.nl/contact/ en vraag waarom je niet meer kan inloggen op een huddle app/website.