Ceremonies

Een ceremonie wordt gehouden om de grootste spirituele groei of healing door te maken. De ceremonie word begeleidt door een ingewijde geestelijke, spirituele leider bijv. een sjamaan. In het sjamanisme zorgt de sjamaan voor een gereinigde, heilige en veilige krachtplek bijv. het medicijnwiel. Waarin Great Spirit/ het Goddelijke is vertegenwoordigt. En de spirits van alle Elementen en windrichtingen aanwezig zijn. Ook de persoonlijke beschermspirits van de sjamaan zal zorgen voor bescherming en zal een healings - en liefdesfrequentie actieveren in de ruimte en in degene die aanwezig zijn.  Er zijn verschillende ceremonies met verschillende doeleindes.

Kristallen Healing ceremonie,  Geluidsfrequentie ceremonie, Plant medicijn, Sacred Cacao ceremonie, Plant medicijn Rapé ceremonie, The Rite of the Womb ceremonie,  Krachtdier ceremonie, Vuur ceremonie, Water Blessing ceremonie, Aarde ceremonie, Lucht ceremonie, Maan ceremonie, Moeder Aarde ceremonie, Zon ceremonie, Sky people ceremonie, Dna vernieuwing ceremonie, Voorouderlijn ceremonie., Soul Retraival 

 

Kristallen Healing Ceremonie

Ervaar de Engelachtige healingsceremonie met het Bergkristal en de kristallen klankschalen. De Bergkristal healing heeft een krachtig genezende en reinigende werking. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden.

Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Fysiek kan bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert. In combinatie met de kristallen klankschaal zal de trilling een lichte en liefdevolle aanraking zijn. Omdat de kristallen klankschaal werkt met een hoogfrequente trilling beïnvloed het de kristallen en werken de kristallen als een katalysator.

 

Water Blessing Ceremonie

Dankbaarheid en Onvoorwaardelijke Liefde kan de structuur van het water veranderen en daaruit voortvloeiend hoe wij zelf in staat zijn de wereld te veranderen en mooier te maken.

Tijdens de waterceremonie gaan wij ons verbinden met het watermedicijn. En tijdens de healing laten we het water onze spirit en lichaam reinigen, krijgen we inzicht over de healende kracht van het water en hoe we ons water kunnen blessen en eren.
Neem een flesje water van je eigen waterkraan mee, en een mooie bloem om het water te eren.

 

Sacred Cacao Ceremonie ”Het Medicijn van het hart”

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost. … Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen.

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra en brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen. Minder uit het hoofd en meer uit het hart. Ook verbindt het ons intuïtief met moeder aarde.

Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die kunnen helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te helpen ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. Het elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen.

 

Krachtdier Ceremonie

De ontmoeting met je Krachtdier of totemdier is een heilig moment. Het Krachtdier wat bij jou hoort verleent zijn kracht en wijsheid en zal je spiritueel ondersteunen in je spirituele reis door het leven.

Je kunt ook tijdelijke krachtdieren ontmoeten, die je op dat moment inzicht geven over je situatie. Tijdens deze healingsceremonie zullen we een reis maken naar de benedenwereld; het Dierenrijk. En tijdens deze reis nodigen wij ons krachtdier uit. Vooraf aan deze ceremonie wees oplettend op de spirituele signalen in je leef omgeving. Welk dier wordt er steeds op je pad gezet? Welk dier zie je toevallig? Welk dier geeft jou een speciaal gevoel?

 

The Rite of the Womb Ceremonie (alleen voor vrouwen)

“De baarmoeder is geen plek om angst, pijn, onverwerkte emoties of emoties van anderen in te bewaren; De baarmoeder is een Heilige plek voor het vieren van de vrouwelijkheid, van creatie en geboorte van leven.”

The rite of the Womb is een manier voor vrouwen om in contact te komen met hun Heiligste plek in hun lichaam. De grote kosmische moeder en de goddelijke vrouwelijke energie zijn in staat om de healing te bevorderen. Veel vrouwen slaan spanning, angst, verdriet en trauma op in hun baarmoeder of hebben hun baarmoeder verloren. De rite is een manier om deze los te laten en weer ruimte te maken voor de creatie kracht, respect en onvoorwaardelijke liefde van de baarmoeder. Neem tijdens de ceremonie een mooie bloem mee die je als offer geeft aan moeder aarde om jouw baarmoeder te representeren.  

Tijdens de ceremonie werken we met de Rozenkwarts, zij geeft liefdevolle healing aan de baarmoederlijke ruimte. Wil je een Rozenkwarts bij Sjamaan Mother Mother kopen en deze tijdens de ceremonie opladen, dan zijn deze verkrijgbaar voor €10,- p.st. Reserveer je Rozenkwarts van te voren. Zolang de voorraad strekt.Derde oog activatie (Amethist)

Ervaar de healing ceremonie met de Amethist en de Amethist klankschaal. De healing heeft een krachtig genezende en activerende werking op het derde oog. De steen zuivert het lichaam samen met de chakra’s en brengt alles in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn. Hierdoor sta je niet in dienst van je hoogste zelf. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook kan vermijdend gedrag veranderd worden.

Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. De Amethist klankschaal activeert het derde oog en je intuïtie. Tijdens de ceremonie wordt je derde oog geopend. Het geeft je ruimte om spirituele beelden van je beschermers/ gidsen te ontvangen.

Verzilver je plek nu!