Ceremonies

Een ceremonie wordt gehouden om de grootste spirituele groei of healing door te maken. De ceremonie word begeleidt door een ingewijde geestelijke, spirituele leider bijv. een sjamaan. In het sjamanisme zorgt de sjamaan voor een gereinigde, heilige en veilige krachtplek bijv. het medicijnwiel. Waarin Great Spirit/ het Goddelijke is vertegenwoordigt. En de spirits van alle Elementen en windrichtingen aanwezig zijn. Ook de persoonlijke beschermspirits van de sjamaan zal zorgen voor bescherming en zal een healings - en liefdesfrequentie actieveren in de ruimte en in degene die aanwezig zijn.  Er zijn verschillende ceremonies met verschillende doeleindes.

Onze ceremonies zijn bijzondere spirituele gebeurtenissen die vaak plaatsvinden in een medicijnwiel, een heilige krachtplek gemaakt van bergkristal en rozenkwarts. Deze ceremonies vieren spirituele groei en heling, en ze stemmen deelnemers af op hogere spirituele frequenties. Er zijn diverse ceremonies met verschillende doeleinden, waaronder spirituele inwijdingen en ceremonies met plantmedicijnen, die niet alleen cacao omvatten, maar ook andere heilige medicijnen.

Kristallen Healing ceremonie,  Geluidsfrequentie ceremonie, Plant medicijn, Sacred Cacao ceremonie, Plant medicijn Rapé ceremonie, The Rite of the Womb ceremonie,  Krachtdier ceremonie, Vuur ceremonie, Water Blessing ceremonie, Aarde ceremonie, Lucht ceremonie, Maan ceremonie, Moeder Aarde ceremonie, Zon ceremonie, Sky people ceremonie, Dna vernieuwing ceremonie, Voorouderlijn ceremonie & Soul Retrieval.

Sjamanen Drum Ceremonie

De sjamanendrum is het heilige instrument van een sjamaan. Op de sjamanen drum staat meestal het krachtdier waar de sjamaan mee verbonden is. De sjamaan communiceert met de drum welk ritme, tempo en intensiteit er gedrumd moet worden. Door het drummen raakt de sjamaan in trans en gaat zij reizen naar de spirit wereld. Tegelijkertijd zendt de drum een healing frequentie uit om de aanwezigen personen spiritueel te openen en te healen. 

 

In deze ceremonie mag je je eigen instrument/drum meenemen. We gaan eerst in healing om ons eigen spirit sterk te maken voordat we gaan reizen. Dan maken we connectie met het instrument of eigen drum en de drum van de andere sjamaan (als je geen eigen drum hebt meegenomen). Dan gaat de sjamaan met zijn drum communiceren met iedereen die aanwezig is en zend een healing frequentie uit. De sjamaan brengt de energie naar een nog hogere frequentie om gezamenlijk healing te bevorderen en gezamenlijk een sound healing neer te zetten. 

Derde Oog Activatie Ceremonie

Ervaar de healing ceremonie met de Amethist en de Amethist klankschaal. De healing heeft een krachtig genezende en activerende werking op het derde oog. De steen zuivert het lichaam samen met de chakra’s en brengt alles in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden.

 

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn. Hierdoor sta je niet in dienst van je hoogste zelf. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook kan vermijdend gedrag veranderd worden. 

 

Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. De Amethist klankschaal activeert het derde oog en je intuïtie. Tijdens de ceremonie wordt je derde oog geopend. Het geeft je ruimte om spirituele beelden van je beschermers/ gidsen te ontvangen.

Healing Ceremonie

Alles bestaat uit energie en is met elkaar verbonden. Zo zijn ook emoties en gedachten vormen van energie. Energie wil bewegen maar mensen onderdrukken hun emoties en houden gedachten vast in een oud verhaal. De energie is dus gestagneerd.  

De enige manier waarop de energie nog enigszins kan bewegen is door de gedachtes in je hoofd. Maar continu in je hoofd zitten en het onderdrukken van de natuurlijke energiestroom kost veel energie. Daarbij geef je deels je energie aan je angsten weg maar ontvang je daarvoor geen energie terug.

Je energiebron kan daardoor leeg raken, dat maakt je moe. Daarbij kunnen er psychische klachten ontstaan die kunnen leiden tot lichamelijke problemen zoals verstoring in het doorstromen, doorgeven en/of ontvangen van energie. Energetische healing is daarom een zeer belangrijk onderdeel en begint bij het aanvullen van je eigen energiebron. Dit doe je door je bewust te worden van hoe je je energie gebruikt en waar je wel en geen energie van krijgt. Je maakt tijdens de ceremonie letterlijk spiritueel contact met de bron. Je gaat heel bewust je chakra’s langs en je schoont ze op met zuivere helende energie. 

Krachtdier Ceremonie

De ontmoeting met uw krachtdier of totemdier is een heilig moment. Het krachtdier wat bij u hoort verleent zijn kracht, wijsheid en zal u ondersteunen in uw spirituele reis door het leven.

U kunt ook tijdelijke krachtdieren ontmoeten, die u op dat moment inzicht geven over uw situatie. Tijdens deze healing ceremonie zullen we een reis maken naar de beneden wereld; het Dierenrijk. Tijdens deze reis nodigen wij ons krachtdier uit. Wees voorafgaand aan deze ceremonie oplettend op de spirituele signalen in uw leefomgeving. Welk dier wordt er steeds op uw pad gezet? Welk dier ziet u toevallig en valt op? Welk dier geeft u een speciaal gevoel?

Tijdens de ceremonie krijgt u een zwanenveer waarmee u connectie kunt maken en mee kan verbinden. Deze veer wordt tijdens de ceremonie energetisch opgeladen. 

Kristallen Sound Healing Ceremonie

Ervaar de engelachtige healing ceremonie met het Bergkristal en de kristallen klankschalen. De Bergkristal healing heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kristal zuivert het lichaam, de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt uw energieveld tegen negatieve invloeden.

Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Op fysiek vlak kan het bergkristal bij allerlei klachten worden gebruikt. Het probeer de natuurlijke balans van het lichaam en het immuunsysteem te herstellen en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. In combinatie met de kristallen klankschaal zal de trilling een lichte en liefdevolle aanraking zijn. Omdat de kristallen klankschaal werkt met een hoogfrequente trillingen beïnvloedt het de kristallen en daardoor werken de kristallen als een katalysator.

Tijdens de ceremonie krijgt u een eigen bergkristal om mee te werken en mee te verbinden. Deze bergkristal wordt ceremonieel opgeladen met goddelijke energie.

Sacred Cacao Ceremonie

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuigelijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Cacao ondersteunt het ontgiften van het lichaam, je ziel en geeft uw immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen.

Cacao is een zacht maar toch krachtig plantmedicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart chakra en brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen. Wat minder vanuit het hoofd wordt gedaan maar meer vanuit het hart. Ook verbindt het ons intuïtief met moeder aarde.

Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die kunnen helpen met het helen van het lichaam, voornamelijk de nieren. Het helpt met het ontgiften van de lever, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van de geluk hormonen. Het elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogene werking.

The Rite Of The Womb Ceremonie

De baarmoeder is geen plek om angst, pijn, onverwerkte emoties of emoties van anderen in te bewaren. De baarmoeder is een heilige plek voor het vieren van de vrouwelijkheid, creatie en geboorte van leven.”

The rite of the womb is een manier voor vrouwen om in contact te komen met de Heiligste plek van hun lichaam. De grote kosmische moeder en de goddelijke vrouwelijke energie zijn in staat om de healing te bevorderen. Veel vrouwen slaan spanning, angst, verdriet en trauma op in hun baarmoeder of hebben hun baarmoeder verloren. De rite is een manier om deze pijn los te laten en weer ruimte te maken voor de kracht van creatie, respect en onvoorwaardelijke liefde van de baarmoeder. 

Tijdens de ceremonie krijgt u een abalone schelpje met speciale kruiden voor de baarmoeder en een kaarsje. Deze combinatie geeft een liefdevolle healing aan de baarmoederlijke ruimte. 

Omarm Je Innerlijke Kind Ceremonie

Ieder van ons heeft een innerlijk kind in zich. Het kan enorm confronterend zijn om verbinding te maken met een gekwetst innerlijk kind. Als het kind in jouw verleden veel verdriet en boosheid heeft ervaren kunnen er verdediging strategieën worden ontwikkeld zoals verlatingsangst, bindingsangst, agressie, depressieve emoties. Alle emoties die een kind opvangt gebeurt al in de baarmoeder, het voelt namelijk de emoties van de moeder.

Je innerlijke kind kan dan al voelen of het gewenste emoties zijn of juist helemaal niet. Als je opgroeit ontwikkel je bepaalde overtuigen en overlevingsmechanismen.  Het kan voorkomen dat je dan een overtuiging ontwikkeld van “ik ben niet goed genoeg”, “het is allemaal mijn schuld”, “ik ben niet belangrijk” en/of “niemand houdt van mij”. 

Met de innerlijke kind connectie kun je jouw innerlijke kind emoties laten verwerken en tegelijk tijdig het lieve kleine hartje healen. Healing is namelijk de sleutel tot alle positieve eigenschappen van je innerlijke kind: nieuwsgierigheid, creativiteit, enthousiasme en het kinderlijke vermogen om onvoorwaardelijk zichzelf en anderen lief te hebben. 

Soul Retrieval Ceremonie

Tijdens een hevige emotie of trauma kun je zielsdelen kwijtraken. Via de healing vragen wij de gidsen, andere spirituele helpers en de sjamaan (als begeleider) om jouw verloren zielsdelen te zoeken. Zij weten precies wat je kwijt bent geraakt en helpen jou met het zoeken van de afgesplitste zielsdelen. 

Tijdens het smudgen maakt de Shaman Mother Mother connectie met jouw ziel en jouw beschermers. Ze stemt zich volledig op jou af en geeft meestal al een boodschap door van het genezijde (een plek voor overledene zielen). In de ceremonie krijg je de ruimte om aan te geven welk zielsdeel je graag terug wilt hebben en op welke wijze je het bent kwijtgeraakt. 

De transreis tijdens de ceremonie zorgt dat je in een veilige en heilige omgeving bent. Waar als hoogste doel healing in onvoorwaardelijke liefde is. Aan het einde van de trance reis integreert Shaman Mother Mother de verloren zielsdelen bij je terug en voegt het weer samen tot 1 geheel.

Water Blessing Ceremonie

Dankbaarheid en Onvoorwaardelijke Liefde kan de structuur van het water veranderen en daaruit voortvloeiend hoe wij zelf in staat zijn de wereld te veranderen en mooier te maken.

Tijdens de waterceremonie gaan wij ons verbinden met het watermedicijn. En tijdens de healing laten we het water onze spirit en lichaam reinigen, krijgen we inzicht over de healende kracht van het water en hoe we ons water kunnen blessen en eren.
Neem een flesje water van je eigen waterkraan mee, en een mooie bloem om het water te eren.

Verzilver je plek nu!

Meld je aan om up-to-date te blijven!

Meer informatie over aanbiedingen van onze ceremonies en al onze andere activiteiten?